26 de gener 2009

De festa a Benicarló

Com que aquest cap de setmana se celebrava la festa grossa de la Carxofa de Benicarló, amb denominació d'origen i tot, allí que vam anar.

Nosaltres però, vam fer la nostra festa particular a casa del Pere, i vam fer un soparot d'eixos que fan història, on no hi podia faltar la carxofa, és clar, però on sobretot hi havia bona companyia: Clara (la de les ametles torrades), Sònia (la benicarlanda), Pere el Gran (el de les brases), Pere el Menut (el Manyà), Andrés (el de les bones fotos), Tian (el vinarosenc) José (Seduce) i jo (la Maria).
Sònia, amb la seua travessa premiada.
Després, al Café de l'Arc, entre copeta i copeta vam fer la Pilotto (la travessa del frontó a mà), i com no, vam apostar pel nostre amic el Manyà, que no ens va defraudar i que ens va fer gaudir del matí de diumenge. Tot i això, només Sònia la va encertar, la Pilotto vull dir: felicitats!
El nostre amic el Manyà és tot un professional
També al matí, vam poder gaudir de l'emissió en directe del programa de RNE "No és un día cualquiera", el de la Pepa Fernández, que va ser molt curiós. Li van donar la Carxofa d'Or, i ella estava molt pagada.

Pepa Fernández, amb alguns dels seus col·laboradors: a l'esquera, Nieves Concostrina (que bona és)

Per acabar-ho d'arrodonir, quan tornàvem cap a València, la natura ens va oferir un dels seus espectacles més bells: amb doble arc, si us fixeu!


Plou i fa sol, les bruixes es pentinen...