15 de novembre 2008

Caram amb les TIC

Pense que tot açò de les noves tecnologies és molt interessant i entretingut, però necessita també molt de temps per anar alimentant allò que hem creat. Hem de trencar la mà a poc a poc, fer, desfer i refer, mirar i observar, buscar i trobar allò que vols o necessites. I no sempre és fàcil! És una altra manera de divertir-se? És una altra manera d'entendre la vida, el món...? Pot ser.
Com vivíem abans que existira l'ordinador, us en recordeu?
Fins i tot ja no cal tindre una habitació pròpia per a redactar, modiciar un bloc, treballar, escriure un llibre o navegar per la xarxa. Ara ho pots fer des d'un aeroport, amb el mòbil, a la biblioteca, des del quasi qualsevol lloc del món i a la vora del món.
El que passa és que les noves tecnologies van massa de pressa i si no et puges al vaixell et vas quedant un poc desfaçat. Coneixes coses, consultes, et parlen d'aquesta web, d'aquest bloc... però, alguna vegada has intentat expressar-te?
Crec que és un exercici molt sa que per a valorar-l'ho, almenys, hem de saber-ne un poquet.

2 comentaris:

Alae ha dit...

Tens tota la raó del món. Es necessita molt de temps per no deixar oblidat el que has creat i anar desenvolupant-ho a poc a poc. És molt sacrificat escriure dia a dia. A més, tenim tant de material a la mà que no sabem per on començar.

Ens veiem pels blogs!

Ona ha dit...

Pel que fa a manca de temps que tenim per alimentar els blocs, potser val la pena preguntar-nos coses i veure què hem fet cadascú al seu bloc. De vegades dóna moltes idees. Jo ho vaig fer amb el de Sílvia, i m'ha anat molt bé. Ja has trobat allò que parlarem dels missages?